16:21:53    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 januari 2013 11:52 uur, laatst gewijzigd op 01 januari 2013 11:55 uur

Diefstal klomp met inhoud Liempde

Diefstal klomp met inhoud Liempde

Op de foto: Onbekenden hebben deze klomp gestolen uit de kerststal aan de Hamsestraat in Liempde.

Onbekenden hebben uit de kerststal van buurtvereniging Roderweg aan de Hamsestraat in Liempde een houten klomp met inhoud gestolen. In de klomp zat volgens Mirande Franken van de buurtvereniging een substantieel geldbedrag dat bedoeld was voor de Stichting PC Awareness.

De diefstal werd volgens Franken ’s ochtends op Nieuwjaarsdag ontdekt door een buurtbewoner. Hoe groot het geldbedrag in de klomp is, is volgens Franken niet bekend, maar het gaat volgens de Liempdse om een aantal gulle giften.

Het geld was bedoeld voor de Stichting PC (Pachyonychia Congenita) Awareness, die onder meer opkomt voor de belangen van het Liempdse jongetje Ian van der Laan, dat lijdt aan deze zeldzame ziekte.

Mensen die meer weten van de diefstal of mogelijk iets verdachts rond de Liempdse kerststal hebben gezien, kunnen zich melden bij de politie: 0900-8844.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Filipe Geld en Makelaardij EmielTechniek Podium Boxtel Toverboom Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel buisman optiek Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen