10:41:22    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 14 maart 2013 22:41 uur, laatst gewijzigd op 14 maart 2013 22:48 uur

Dialoog in Boxtel over kV-station

Dialoog in Boxtel over kV-station

Op de foto: Zicht op de toekomstige locatie van het kV-station nabij bedrijventerrein Vorst in Boxtel. (Foto: Albert Stolwijk).

Woensdagavond vond een 'constructieve' dialoog plaats tussen het college van B. en W. van Boxtel en het actiecomité 'Zeg nee tegen kV'. Dit overleg vond plaats over de door het actiecomité aangedragen locaties.

Tijdens dit overleg zijn volgens beide partijen zogeheten procesafspraken gemaakt. In samenspraak is besloten dat een donderdagavond verspreid persbericht ook het verslag is van dit overleg, 'omdat beide partijen weten dat de gemeenteraad verzocht heeft om een verslag van de dialoog'.

Namens het actiecomité waren Ton Jonkers, Jarko van Nunen, Axel van Steenbergen, Jeroen van der Velden en Stefan van de Nieuwenhof aanwezig. Vanuit de gemeente waren dat wethouder Van der Zanden en Maria Snellen, afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling.

Deze week bleek tijdens een commissiedebat dat onder de rook van Lennisheuvel een tweede kV-station nodig is om ook in de toekomst in de groeiende stroombehoefte te kunnen voorzien.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Alfa TopSlank Remax-optimus EmielTechniek Huidtherapie Podium Boxtel Beleef Boxtel Elan Bikes support Geerts advies Olieenzo Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Filipe Toverboom