19:07:49    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 03 oktober 2012 13:08 uur, laatst gewijzigd op 03 oktober 2012 13:19 uur

DesdeKunst: uitverkocht!

DesdeKunst: uitverkocht!

Op de foto: DesdeKunst repeteert voor de presentatie van ’Rond de Dommel’. (Foto: Peter de Koning).

De belangstelling voor de cd-presentatie van DesdeKunst in Podium Boxtel is zo groot dat gisteren de laatste kaarten over de toonbank zijn gegaan. Bij de verkooppunten Elckerlijc en UITpunt is geen ticket meer verkrijgbaar. DesdeKunst presenteert donderdag 11 oktober de langverwachte plaat ’Rond de Dommel’.

De Dommelplaat van DesdeKunst telt veertien nummers die allen geschreven en gecomponeerd werden door de muzikanten van de ’gelegenheidsband’ van de Stichting BoeL. Naast de gebroeders René en Joris Cijffers bestaat DesdeKunst uit Dennis Wels en Rudy Bressers. Op de bühne in Podium Boxtel krijgen ze versterking van de zangeressen Jet Mathijssen en Yvonne van Beers, toetsenist Wouter Hardy en violist Daniëlle van Berkom.

Het optreden van DesdeKunst in Podium Boxtel begint om 20.15 en omvat voor de pauze een voorprogramma met uitvoeringen van de bands F. Tom en Wij Zijn Wim Kuipers. Na de officiële cd-presentatie - het eerste exemplaar wordt aangeboden aan watergraaf Peter Glas van Waterschap De Dommel - zal DesdeKunst alle nummers van ’Rond de Dommel’ ten gehore brengen.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Geld en Makelaardij Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Alfa Remax-optimus Toverboom buisman optiek Elan Bikes support Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Beleef Boxtel TopSlank Huidtherapie Filipe