13:51:43    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 05 januari 2013 09:08 uur, laatst gewijzigd op 06 januari 2013 20:39 uur

'Denk mee over toekomst van wijken Centrum en Breukelen'

\'Denk mee over toekomst van wijken Centrum en Breukelen\'

Inwoners van de gemeente Boxtel worden uitgenodigd om donderdag 10 januari vanaf 19.00 uur mee te denken over de toekomst van de wijken Centrum en Breukelen. In het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd wordt een informatieve bijeenkomst gehouden waar de gemeente in gesprek gaat met inwoners 'over over de uitdagingen die eind 2012 op de kaart zijn gezet'.

,,Buurtbewoners en professionals zijn toen samen in gesprek gegaan over de vragen: wat willen we niet kwijt in onze wijk? En waar zijn we trots op? Vanuit de antwoorden hebben we in vier thema’s (ontmoeten, verbinden, leven en welbevinden) uitdagingen benoemd”, zo zegt het gemeentebestuur in een aankondiging van de avond.

Enkele voorbeelden zijn: koester mooie plekken, leegstand winkels, bereikbaarheid en parkeren en voorzieningen voor ouderen. Donderdag 10 januari wil de gemeente samen met betrokkenen praten over oplossingen voor deze uitdagingen. Meepraten kan ook via Facebook: www.facebook.com/plantjevlaginboxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie Elan Bikes support Beleef Boxtel Olieenzo Toverboom Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Alfa Filipe Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg TopSlank EmielTechniek