22:19:15    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 12 juli 2013 10:36 uur

Den Bergh van start met website

Den Bergh van start met website

De welstandscommissie van de gemeente Boxtel oordeelde vorige maand positief over de bouwplannen voor koopwoningen op het vroegere campingterrein Den Bergh aan de Achterberghstraat. Inmiddels heeft Nuyens Makelaars flyers verspreid onder geïnteresseerden. Ook is de website www.wonenindenbergh.nl online.

Bouwbedrijf Hazenberg in Vught nam begin maart de ontwikkel- en bouwtaken van het project Den Bergh over van woonstichting Sint-Joseph. Het ontwerp is op advies van het bouwbedrijf gewijzigd. Op het vroegere campingterrein worden twaalf rijtjeswoningen, acht tweekappers en vijf vrijstaande huizen gebouwd. Deze toekomstige woningen worden gekenmerkt door de architectonische stijl uit de jaren dertig en bestaan uit donkerrode bakstenen met witte accenten.

Nuyens Makelaardij heeft de verkoop in handen en verspreidde vorige week twee folders met beknopte informatie over het project onder mensen die zich via de website hadden aangemeld. De twaalf rijtjeswoningen worden het type ’Liguster’ genoemd en kosten tussen 198.000 en 210.000 euro (vrij op naam). De prijs van de acht tweekappers, die type ’Berk’ heten, varieert tussen 298.000 en 335.000 euro (vrij op naam).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Podium Boxtel Toverboom Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies buisman optiek Filipe Alfa Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Remax-optimus