15:05:33    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 02 maart 2013 09:51 uur, laatst gewijzigd op 02 maart 2013 13:51 uur

De wereld vergaat bij Orion

De wereld vergaat bij Orion

Op de foto: Vier wetenschappers worden opgesloten in een bunker om een cyberaanval op de aarde te voorkomen. (Foto: Albert Stolwijk).

Teejatergroep Orion beleefde vrijdagavond de première van de voorstelling '2013'. In gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel was het publiek getuige van een toneelstuk vol humor, bizarre wendingen en vreemde situaties.

In '2013' staat de aarde op het punt slachtoffer te worden van een cyberaanval op het wereldwijde computernetwerk. Vier wetenschappers worden in een bunker opgesloten om deze aanval te voorkomen. Maar het valt niet mee om maanden opgesloten te zitten en dat zorgt dan ook voor spanningen tussen de vier zeer uiteenlopende karakters.

Regisseur Maarten Melis slaagde erin een nieuwe vorm van theater neer te zetten. Door de combinatie van film en toneelspel weten de spelers het publiek te blijven boeien tot aan het verrassende slot van de voorstelling.

Teejatergroep Orion speelt '2013' nog op zaterdag 2, woensdag 6, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart. Kaarten kosten 8,50 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc, bibliotheek De Meierij en via e-mailadres ellenkeesloo@gmail.com.

Auteur: Mariëlle Wijfelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Filipe EmielTechniek Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij Toverboom Alfa TopSlank buisman optiek Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Podium Boxtel