23:41:42    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 18 juli 2013 14:55 uur, laatst gewijzigd op 20 juli 2013 12:52 uur

De Zevenheuvelenweg getrotseerd...

De Zevenheuvelenweg getrotseerd...

Op de foto: Drukte op de Zevenheuvelenweg... (Foto: Peter Tang).

UPDATE - ,,Het is even doorstappen, maar het ging best aardig. Wel vermoeide voeten. Maar ja, wat wil je? Na drie dagen wandelen mag dat wel, toch?” Ivar Tang arriveerde donderdag om 15.21 uur met zijn vader Peter op de Wedren. De derde wandeletappe, via Groesbeek, is volbracht.

Veel drinken en een natte doek in je nek. En op tijd rusten, dat lijkt het recept waarmee de twee Boxtelaren de Dag van Groesbeek tot een goed einde brengen. ,,Het ging redelijk. Ik liep vanochtend een blaartje en dat heb ik zelf afgetapet”, vertelt Peter.

De beruchte Zevenheuvelenweg was zwaar, maar 'te doen', zegt zijn zoon. Ivar heeft inmiddels een blaar kapot gelopen: ,,Erg pijnlijk, maar we halen de streep. En morgen starten we uiteraard voor de laatste etappe. Iedereen zegt dat je dan als het ware door het publiek op handen wordt gedragen. Nou, dat mag ook wel, want anders wordt het wel heel lang…”, grinnikt de Boxtelse debutant aan de Vierdaagse.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht TopSlank Podium Boxtel Geld en Makelaardij buisman optiek Toverboom Beleef Boxtel Elan Bikes support Filipe Alfa EmielTechniek Huidtherapie Geerts advies Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro