16:15:33    dinsdag, 26 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 08 april 2014 15:27 uur, laatst gewijzigd op 08 april 2014 15:29 uur

De Proeftuin viert eerste lustrum

De Proeftuin viert eerste lustrum

Lions Club Boxtel Belles Amies organiseert zondag 13 april voor de vijfde keer het culinaire evenement De Proeftuin. In de tuinen van vakopleiding SintLucas kunnen bezoekers tussen 15.00 en 19.00 uur genieten van gerechten en drankjes van 15 deelnemende ’smaakmakers’.

De opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel Dream4Kids. Deze organisatie wil kinderen met een trauma een nieuwe start laten maken door hen weer in dromen te laten geloven. De Proeftuin is gratis toegankelijk; gerechten en drankjes worden betaald met munten die terplekke worden verkocht. Zo kosten vijf gerechtjes twintig euro.

Proef! Culinair, De Deugniet, Jan van de Ven Meesterkok, kookstudio De Fijnproeverij, Le Temps Perdu, De Waag, Corfu, En Garde!, BuitenDineren en Cafeofil waren aanwezig bij eerdere edities van De Proeftuin en zijn ook dit jaar weer van de partij. Lunchroom Brownies and Downies, restaurants Verde en De Bourgondiër, grand café Rembrandt en Taartdesign uit Liempde behoren tot de nieuwkomers.

Voorverkoopkaarten kosten 17,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants De Deugniet, Corfu, Le Temps Perdu, En Garde!, Verde, De Waag, Rembrandt en De Bourgondiër. Voor kinderen is een speciale Proeftuin-kinderkaart beschikbaar waarmee ze zelf de lekkerste hapjes kunnen uitkiezen en kunnen deelnemen aan workshops, zoals een droomcollage knutselen en trucagefotografie. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Podium Boxtel Beleef Boxtel Alfa buisman optiek Huidtherapie Remax-optimus Toverboom Elan Bikes support Doornmalen electro Geerts advies TopSlank Meubelmakerijdenberg Filipe