18:59:58    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 02 april 2014 14:38 uur, laatst gewijzigd op 02 april 2014 21:16 uur

De Man niet verder als wethouder

De Man niet verder als wethouder

Op de foto: Wethouder Tossy de Man, die onlangs als Jonkvrouw van Stapelen museum MuBo opende, zal niet terugkeren in het nieuwe gemeentebestuur. De PvdA/GroenLinks geeft de voorkeur aan Anja van den Einden. (Foto: Marc Cleutjens).

Tossy de Man is niet in beeld om in het nieuwe gemeentebestuur van Boxtel wethouder te worden. Dat meldt PvdA/GroenLinks woensdag in een persbericht. Als de partij toetreedt tot het college, dan is Anja van den Einden in beeld voor het wethouderschap.

Volgens partijvoorzitter Joost van der Pluijm beschikte PvdA/GroenLinks over 'twee uitstekende kandidaten voor een eventuele functie als wethouder'. ,,Als verliezende partij is deelname aan de coalitie niet vanzelfsprekend", stelt Van der Pluijm.

Hij vervolgt: ,,Voor het onderhandelingsteam van Combinatie95 is het wenselijk om nu reeds de voor te dragen kandidaat-wethouder aan te geven. Het bestuur heeft daarom de interne procedure voor de kandidaatstelling ingezet, met als resultaat Anja van den Einden."

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 3 april.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Remax-optimus Huidtherapie Filipe Geld en Makelaardij EmielTechniek buisman optiek Toverboom Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Podium Boxtel Beleef Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Alfa TopSlank