20:09:14    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 07 juli 2013 10:23 uur, laatst gewijzigd op 07 juli 2013 10:34 uur

De Kort wacht zware etappe

De Kort wacht zware etappe

Op de foto: In het algemeen klassement met 187 renners staat Koen de Kort na acht etappes op de positie 175. (Foto: Albert Stolwijk).

De Liempdse Tourrenner Koen de Kort staat zondag 7 juli een lastige etappe te wachten. De rit van Saint-Girons naar Bagnères-de-Bigorre over 168,5 kilometer telt vijf beklimmingen waarvan vier van de eerste categorie. ,,Het wordt een zware dag", meldt hij via Twitter.

Zaterdag toonde De Kort zich niet ontevreden nadat aan het einde van de eerste bergetappe (vanuit Castres) in Ax 3 Domaines als 153e op 31 minuten en 15 seconden van etappewinnaar en gele truidrager Christopher Froome over de eindstreep kwam. ,,Het ging redelijk goed maar het was ook niet lastig vandaag”, meldt De Kort op zijn website.

Een dag eerder toonde de renner van Argos-Shimano zich minder positief ondanks een hogere plek in dagklassement. Op de rit van Montpellier naar Albi beschikte De Kort niet over de benen waarop hij hoopte en eindigde als 115e. Ploeg- en kamergenoot John Degenkolb pakte de tweede plaats.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Filipe EmielTechniek Alfa Geld en Makelaardij Toverboom Olieenzo Geerts advies Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht buisman optiek TopSlank Huidtherapie Doornmalen electro