09:07:16    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 juli 2012 18:17 uur, laatst gewijzigd op 13 juli 2012 18:19 uur

De Kort verliest opnieuw teammaat

Na Marcel Kittel en Johannes Fröhlinger stapte vrijdag opnieuw een ploeggenoot van Koen de Kort uit de Tour de France. Tom Veelers, nog goed voor een derde plaats in de vierde etappe, gaf vrijdag na zestig kilometer op. Koen de Kort eindigde als beste Nederlander op een 25e plaats.

De Kort was echter ontevreden na de etappe van Saint-Jean-de-Maurienne naar Annonay Davézieux. Op Twitter liet hij weten 'teleurgesteld en geïrriteerd te zijn over het feit dat hij opnieuw bij een vroege ontsnapping zat die het einde niet haalde'. Wel toonde hij zich enthousiast dat de etappe van zaterdag geen beklimmingen bevatte.

Ploegmaat Tom Veelers van Argos-Shimano kneep in de remmen nadat hij het tempo niet meer kon volgen. De Brit David Millar(Garmin) was vrijdag dagwinnaar in de Tour. Hij eindigde voor Fransman Jean-Christophe Peraud (AG2R) en Egoi Martinez (Euskatel). Bradley Wiggins draagt ook zaterdag de gele trui.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geerts advies Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo EmielTechniek Huidtherapie Alfa buisman optiek Geld en Makelaardij Toverboom Elan Bikes support Filipe Café zaal Kloosterzicht