15:50:56    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 juli 2012 18:17 uur, laatst gewijzigd op 19 juli 2012 18:19 uur

De Kort overleeft laatste bergrit

De Kort gaf op de website van het Liempds Tourspel aan dat hij woensdag 'een mooie groep had uitgezocht om op tijd bij de finish te komen'. ,,Dat lukte makkelijk", aldus de Liempdenaar. Donderdag finishte de renner van Argos-Shimano opnieuw in een grote groep, op ruim 30 minuten van winnaar Alejandro Valverde (Movistar).

Hiermee zitten de bergetappes erop. De laatste drie etappes zijn redelijk vlak. De Kort schrijft op de website van The Australian Financial Review dat hij merkt dat zijn krachten niet afnemen. ,,Dat belooft nog wat voor de komende etappes", schrijft De Kort met zelfvertrouwen.

Pieter Weening en Laurens ten Dam van de Rabobank lieten zich donderdag van voren zien. De Spanjaard Alejandro Valverde pakte de dagwinst. Bradley Wiggins lijkt de Tour te gaan winnen; zijn trui kwam donderdag niet in gevaar.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Podium Boxtel Elan Bikes support TopSlank EmielTechniek Geld en Makelaardij Olieenzo Alfa Huidtherapie buisman optiek Toverboom Meubelmakerijdenberg