20:17:20    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 04 augustus 2011 11:38 uur, laatst gewijzigd op 04 augustus 2011 15:10 uur

De Kort langer bij Skil-Shimano

De Kort langer bij Skil-Shimano

Op de foto: Wielrenner Koen de Kort uit Liempde blijft langer in dienst bij Skil-Shimano. (Archieffoto: Peter de Koning).

Profwielrenner Koen de Kort heeft zijn contract bij Skil-Shimano, de ploeg waar hij al drie jaar actief is, verlengd. Het management van het team en de Liempdenaar bereikten overeenstemming over een tweejarige overeenkomst die na dit seizoen ingaat.

De Kort is de laatste weken goed in vorm. De in Spanje woonachtige Liempdenaar, die in juli met zijn ploeg niet deelnam aan de Tour de France, liet zich vorige week tijdens de Ronde van Wallonië veelvuldig van voren zien. Na een vrij lange periode zonder wedstrijden bewees De Kort in vorm te zijn voor de belangrijke Nederlands-Belgische Eneco Tour 2011, een etappekoers die verreden wordt van maandag 8 tot en met zondag 14 augustus. Hij werd in Wallonië onder meer vierde in de slotetappe en eindigde in het algemeen klassement op een verdienstelijke negende plaats.

Maandag 1 augustus nam De Kort als voorbereiding op de Eneco Tour deel aan het criterium Draai van de Kaai in Roosendaal, donderdag 4 augustus rijdt hij een wedstrijd in Oostvoorne en morgen, vrijdag 5 augustus, is hij actief in Maarheeze. Hij was vrijdag 29 juli ook al te zien in het criterium in Heerlen, waar hij geen potten kon breken. Een dag eerder, donderdag 28 juli, eindigde De Kort in Wateringen op de zevende plek.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Podium Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Huidtherapie Filipe Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Beleef Boxtel Geld en Makelaardij EmielTechniek