20:33:30    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 19 juli 2013 18:56 uur, laatst gewijzigd op 19 juli 2013 19:20 uur

De Kort blikt vooruit naar zondag

De Kort blikt vooruit naar zondag

Na de spectaculaire etappe van donderdag, waar de renners tweemaal over de Alpe d'Huez kwamen, stond ook vrijdag een zware bergrit op het programma. Koen de Kort eindigde in een grote groep op ruime achterstand van winnaar Rui Costa.

De Liempdenaar genoot nog na van de rit op donderdag, waar hij en de andere Nederlanders op de Alpe d'Huez werden aangemoedigd door Hollandse fans. Op een foto die op Twitter te vinden is, zie je De Kort, Bram Tankink en Tom Dumoulin het publiek toejuichen.

Ook blikte De Kort op de website van zijn ploeg Argos-Shimano alvast vooruit op de laatste etappe, die eindigt op de Champs Elysées. ,,We zijn klaar voor deze etappe. Natuurlijk komen er eerst nog bergetappes, maar iedereen van de ploeg is sterk in de bergbeklimmingen, dus ik heb er vertrouwen in. We kunnen zeker iets in deze laatste etappe klaarspelen." Helaas zag de Liempdenaar vrijdag zijn ploeggenoot Tom Veelers opgeven.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Alfa Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Doornmalen electro Filipe Huidtherapie Elan Bikes support Olieenzo Geld en Makelaardij EmielTechniek