22:45:22    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 24 juli 2013 09:44 uur, laatst gewijzigd op 24 juli 2013 18:35 uur

De Kort bij uitreiking Tourspel

De Kort bij uitreiking Tourspel

Op de foto: Vorig jaar werd een cheque uitgereikt aan Elise en haar zoon Ian, die lijdt aan de ziekte Pachyonychia Congenita. (Foto: Peter de Koning).

Koen de Kort is zondag 28 juli aanwezig in De Durpsherberg in Liempde om samen met wethouder Willie van de Langenberg de prijzen uit te reiken van het Liempds Tourspel. De avond begint om 20.00 uur.

Met 211 formulieren deden 195 mee aan het Tourspel. Een gedeelte van het totale inschrijfgeld wordt door De Kort en Van de Langenberg overhandigd aan Liempdenaar Igor van Laere, die zich inzet voor Bandung Street Childen Program en hulp biedt aan dakloze meisjes in Indonesië.

Tijdens de prijsuitreiking in De Durpsherberg is honderd euro beschikbaar gesteld aan de deelnemer die het best heeft voorspeld op welke plek De Kort in het algemeen klassement van de Tour de France is geëindigd. Daarnaast worden tien geldprijzen uitgedeeld. Ook is er een prijs voor de rode lantaarndrager, de deelnemer die als laatste eindigt op de lijst. Tenslotte is er nog een loterij waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. Meer informatie: www.liempdstourspel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Filipe Geerts advies Elan Bikes support Olieenzo TopSlank Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Alfa Geld en Makelaardij Toverboom Doornmalen electro Remax-optimus buisman optiek