07:36:34    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 juli 2012 10:56 uur, laatst gewijzigd op 19 juli 2012 14:39 uur

De Garage bestaat één jaar

De Garage bestaat één jaar

Op de foto: Paul Meeuwissen ontvangt de cadeaucheque voor een ballonvaart uit handen van ondernemer Marcel Winkens van De Garage. Edwin Hoogedoorn schenkt champagne in voor Cees Timmermans. (Foto: Henk van Weert).

Marcel Winkens heeft woensdagmiddag drie klanten blij gemaakt met een ballonvaart. Het drietal werd uitgekozen uit de klanten die in de maand juni voor een onderhouds- of reparatiebeurt het garagebedrijf aan het Molenpad in Boxtel bezochten. Als de weersomstandigheden het toelaten gaan Cees Timmermans en mevrouw E. Geerdink uit Boxtel samen met Paul Meeuwissen uit ’s-Hertogenbosch op 13 of 14 augustus de lucht in.

Een jaar geleden opende aan het Molenpad in Boxtel de eerste vestiging van De Garage. Op de plek waar voorheen autobedrijf Van den Udenhout was gevestigd, ging Winkens aan de slag met een geheel nieuw concept als het gaat om onderhoud van auto’s.

De Garage, onderdeel van autobedrijf PON, werd ontwikkeld uit onvrede met de bestaande dienstverlening aan automobilisten. ,,De factuur na een reparatie- of onderhoudsbeurt viel altijd tegen voor een klant. Daar wilden we vanaf. We willen duidelijkheid en zekerheid bieden. Het bedrag van onze offerte is per definitie het bedrag dat ook op de rekening onder de streep staat”, stelt Winkens.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Elan Bikes support Geerts advies Doornmalen electro Remax-optimus TopSlank buisman optiek Olieenzo Beleef Boxtel EmielTechniek Toverboom Alfa Huidtherapie Filipe