02:52:29    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 01 februari 2014 22:41 uur, laatst gewijzigd op 02 februari 2014 09:41 uur

Dansen met Bekende Waggelaars...

Dansen met Bekende Waggelaars...

Op de foto: Raadslid Marria van den Hoven (INbox) is één van de acht Bekende Waggelaars die zaterdag de dansvloer betraden in partycentre Denziz tijdens 'Denziz with the Starts'. (Foto: Albert Stolwijk).

Het Eendengatse carnavalsprogramma is dit jaar een evenement rijker. Geïnspireerd op de populaire tv-show Dancing with the Stars hebben acht Bekende Waggelaars de voorbije weken danspassen ingestudeerd met ervaren dansers van partycentre Denziz. Zaterdagavond 1 februari lieten de dansers zien dat deze trainingen niet voor niets waren geweest. Marleen van Asveldt van De Knokkers won met haar partner Tim van Haaren de wisseltroffee.

Het Boxtelse partycentrum doet tijdens carnaval dienst ls residentie van de Eendengatse hofhouding. Als Prins Carnaval lanceerde Paul Hermans vorig jaar het idee om een lokale versie van de populaire dansshow op tv op touw te zetten in Denziz. Sinds november werd wekelijks volop geoefend op de grote dansvloer.

Ignacio de los Hoyos en Gerald Vlaminckx vertegenwoordigden zaterdagavond de raad van elf, Van Asveldt kwam op de vloer namens De Knokkers, terwijl Ans van Weert (De Aggemarvanhuisaf Band) en Marlies Hobbelen (Big Band Boxtel) uit naam van het plaatselijke muziekwereldje aantraden. Raadsleden Marria van den Hoven (INbox) en oud-politicus Jan Vervoorn (Balans) kwamen in de spotlights en Mark van de Moosdijk, eigenaar van café Markzicht en van carnavalsshop De Moos, was ook van de partij. Samen met danspartners van Denziz hebben zij zich de voorbije weken toegelegd op de quickstep, rumba, jive, chachacha, tango en Engelse Wals. Maar ook salsa kwam voorbij. De koppels zijn gecoacht door Marion van Doorn, Patrick Legius en Bernette Oosterlaken.

Met een zelfgekozen choreografie presenteerden de acht paren zich voor de jury die werd gevormd door de bekende Nederlandse danser Marcus van Teijlingen, die onder meer bekend is van de musical Dirty Dancing. Daarnaast gaf de Boxtelse acteur Geert Hoes (sinds kort op de planken met het humoristische familiedrama Eindeloos) zijn oordeel, net als prins Donald IV van Eendengat, die werd vergezeld door zijn gevolg en The Ducktownband.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel TopSlank Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Toverboom Meubelmakerijdenberg