09:06:41    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 23 november 2014 10:21 uur, laatst gewijzigd op 23 november 2014 11:19 uur

Dak eraf bij Bonds Goes Pop

Dak eraf bij Bonds Goes Pop

Op de foto: De zangsolisten Lenneke van Uden en Wouter van Aert kropen tijdens het promconcert Bonds Goes Pop in de huid van Ilse DeLange en Waylon. (Foto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse Gildenbondsharmonie heeft zaterdagavond tijdens het promconcert Bonds Goes Pop een boeiende show verzorgd. Het muzikale gezelschap vertolkte in een uitverkochte Tijberzaal van het Baanderherencollege zowel klassiek getint werk als popsongs uit de Top 2000.

Zij die erbij waren, genoten van een muzikale happening van een hoog niveau. Het optreden werd door het enthousiaste publiek beloond met luid applaus en gejuich, waarbij ook de zangsolisten Muriel van Eersel, Lenneke van Uden en Wouter van Aert en een begeleidend popcombo imponeerden.

Op het repertoire stonden onder meer (pop)klassiekers van Michael Bubblé en de voormalige rockband The Who en Nederlandse artiesten als Jeroen van der Boom en Marco Borsato.    

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel EmielTechniek Olieenzo Doornmalen electro TopSlank Elan Bikes support Filipe Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geerts advies Alfa buisman optiek Podium Boxtel Geld en Makelaardij