10:48:38    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 04 juni 2013 09:40 uur, laatst gewijzigd op 04 juni 2013 18:22 uur

Dag der Kampioenen in De Rots

Dag der Kampioenen in De Rots

Op de foto: De sporters die in december 2011 gehuldigd werden tijdens de Dag der Kampioenen. (Archieffoto Brabants Centrum).

In gemeenschapshuis De Rots worden zaterdag 8 juni de Boxtelse sportkampioenen gehuldigd door de Sportraad. Dat gebeurt in aanwezigheid van wethouder Willie van de Langenberg. Het evenement 'Dag der Kampioenen' is in een nieuw jasje gestoken.

Het programma start vanaf 13.30 uur met de huldiging van de pupillen en mini’s tot en met 10 jaar die actief zijn in diverse takken van sport. Daarna worden vanaf 15.00 uur de aspiranten en junioren tot en met 15 jaar in de bloemetjes gezet, rond 16.30 uur gevolgd door de A-junioren, senioren en veteranen. Aansluitend volgt de bekendmaking van de bijzondere onderscheidingen. Tijdens de huldiging van de jeugdige sporters staan enkele optredens op het programma.

De Dag der Kampioenen is, na overleg met de aangesloten verenigingen en het gemeentebestuur, door de Boxtelse Sportraad in een nieuw jasje gestoken. Zaterdag volgt de huldiging van de individuele en teamsportkampioenen en van de sportman, sportvrouw, sportjunior, sportteam en sportvrijwilliger van het jaar. Belangstellenden zijn welkom om het evenement bij te wonen. De toegang is gratis.

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek EmielTechniek Doornmalen electro Huidtherapie Beleef Boxtel Elan Bikes support Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Alfa Toverboom Meubelmakerijdenberg Geerts advies Filipe Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel