16:41:24    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 03 maart 2013 19:26 uur

DVG pakt winst in Volkel

DVG nam het zondagmiddag op tegen een lastige tegenstander: Volkel. Dit team startte de tweede periode van de competitie aan kop en was favoriet. DVG ging echter effectief om met de kansen, waardoor de Liempdenaren de uitwedstrijd winnend afsloten met 2-4.

Liempde kwam na een kwartier op voorsprong door een vrije trap van Peter Versantvoort. Bas van Houtum kreeg twee minuten later de bal aangespeeld door Tarn van de Wiel en scoorde beheerst de 0-2. Rik Verwijst bracht Volkel na een half uur terug in de wedstrijd met een ziedend afstandsschot.

Na de rust nam DVG opnieuw het voortouw. Een mooie aanval op de rechterflank waarbij Freek van Kempen en Martijn Caarls betrokken waren, werd rustig afgerond door invaller Bart de Windt. Volkel bleef vechten en Luuk van den Elzen maakte in de 82e minuut de 2-3. Kort voor het eindsignaal kreeg Sander van de Ven de kans om de 2-4 te maken. Hij liet deze goal echter over aan De Windt. Met deze zege sluit DVG aan bij de subtop.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Podium Boxtel Toverboom Filipe Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel TopSlank Doornmalen electro Geld en Makelaardij EmielTechniek Geerts advies