14:31:02    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 10 september 2014 11:22 uur, laatst gewijzigd op 10 september 2014 11:23 uur

DVG kiest nieuwe voorzitter

DVG kiest nieuwe voorzitter

Op de foto: Rien Schalkx heeft de voorzittershamer van DVG overgedragen aan de rechts naast hem staande opvolger Toon van Ruremonde.

Voetbalclub DVG in Liempde heeft maandag tijdens een matig bezochte algemene ledenvergadering een nieuwe voorzitter gekozen. Rien Schalkx, die eerder aangaf zich na zes jaar voorzitterschap niet herkiesbaar te stellen, heeft de hamer overgedragen aan Toon van Ruremonde. De leden van DVG ondersteunden dit voorstel.

Tijdens het afscheidswoordje in de kantine van sportpark De Roode Bleek werd stilgestaan bij de verdiensten van Schalkx. Hierin kwam uiteraard de realisatie van de nieuwe kantine aan bod. Ook Erik van de Laar en Corné Roovers namen afscheid en deze functies zijn overgenomen door respectievelijk Tammo Quinten en Monique Knoops.

,,Met deze nieuwkomers is het bestuur weer voltallig en gemotiveerd om de lopende zaken zoals de privatisering van de velden en de vernieuwing van de kleedkamers, in samenspraak met de gemeente, te voltooien", zo vertelde voorzitter Van Ruremonde na afloop.

Ook de goede contacten met de supportersvereniging en de Stichting Promotie DVG kunnen hierin een belangrijke rol spelen. ,,In het achterhoofd speelt de wens voor een kunstgrasveld, maar ook hier is samenwerking met en financiële ondersteuning van de gemeente noodzakelijk`, aldus de nieuwe voorzitter. ,,De gesprekken met de gemeente verlopen in goede harmonie en het bestuur is er van overtuigd dat dit op een positieve manier afgerond kan worden.`

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Filipe Podium Boxtel Doornmalen electro Toverboom Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Remax-optimus Geerts advies Olieenzo