19:50:12    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 19 september 2014 09:03 uur

DOK 12: nieuwe kroeg op de Markt

DOK 12: nieuwe kroeg op de Markt

Het uitgaanscentrum van Boxtel krijgt er een nieuwe kroeg bij: DOK 12. Uitbaatster Carin van Asveldt opent vrijdag 19 september om 19.00 uur aan de Markt 12 een café waar vooral de liefhebber van classic rock zich thuis zal voelen.

Van Asveldt opent DOK 12 in het pand waarin eerder onder meer D-Reizen en Globe Reizen gevestigd waren en in het verleden drogisterij De Vijzel er jarenlang gehuisvest was. DOK 12 zal de sfeer ademen die cafébezoekers zich vroeger van tapperij De Beurs aan de overzijde van de Markt zullen herinneren, zo vertelt de nieuwe uitbaatster.

Tijdens het openingsweekend, van vrijdag 19 tot en met zondag 21 september plaatsvindt, worden speciale prijzen voor de drank gehanteerd. DOK 12 is van donderdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur geopend. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van DOK 12.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Podium Boxtel Geerts advies Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Toverboom TopSlank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Alfa