12:40:49    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 13 april 2014 18:54 uur, laatst gewijzigd op 13 april 2014 19:01 uur

Culinair genieten tijdens Proeftuin

Culinair genieten tijdens Proeftuin

Op de foto: Silvia van Adrichem (rechts) nam met haar bedrijf TaartDesign voor het eerst deel aan het evenemet Proeftuin. Ze verkocht luxe cupcakes. (Foto: Annelieke van der Linden).

,,Tijdens de vorige edities duurde het altijd even voordat het publiek arriveerde. Nu stond er om vijf voor drie al een lange rij.” Conny Claassen-Meijer, voorzitter van de Proeftuincommissie van Lionsclub Boxtel Belles Amies, kijkt tevreden terug op de lustrumeditie van het culinaire evenement in de tuin van vakopleiding SintLucas. ,,We zijn inmiddels een bekend evenement onder het publiek.”

Vitello Tonato, een zalmtartaartje, oesters, runderbiefstuk en natuurlijk asperges. Een greep uit de gerechten die vijftien lokale ondernemers serveerden aan de bezoekers. Ook aan de kinderen was gedacht; zij konden met behulp van een kinderkaart een frietje, snack en een ijsje halen. Al waren de luxe cupcakes van Silvia van Adrichem, eigenaresse van TaartDesign uit Liempde, ook erg in trek bij de jeugd.

Het zonnetje scheen volop, waardoor mensen aan statafels konden bijkletsen en genieten van de gerechtjes. Op een stuk grasveld kon de jeugd zich uitleven met voetbal en knotsbal. En voor de creatievelingen stonden allerlei knutselactiviteiten op het programma. ,,Dat is het mooie aan dit evenement”, aldus Claassen. ,,Van jong tot oud, iedereen is hier welkom.”

Kijk voor meer foto’s van de Proeftuin op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Elan Bikes support Remax-optimus Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie EmielTechniek Filipe Beleef Boxtel Geld en Makelaardij buisman optiek Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geerts advies Alfa