23:05:40    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 november 2014 23:39 uur, laatst gewijzigd op 23 november 2014 11:07 uur

Crossovers bij Muziek in Beeld

Crossovers bij Muziek in Beeld

Op de foto: De Boxtelse singer-songwriter Joia Rath studeert aan het conservatorium in Rotterdam en treedt 29 november op met Boxtel's Harmonie.

In het streven naar crossovers met andere disciplines binnen de kunst, verzorgt Boxtel's Harmonie zaterdag 29 november het concert Muziek in Beeld. Daarin worden beelden vertoont van de Fotoclub Boxtel, maar treedt ook de plaatselijke singer-songwriter Joia Rath op.

Terwijl de muziek klinkt, worden beelden vertoond die zijn gemaakt door leden van de Fotoclub Boxtel; onder meer van natuureducatieproject Het Bewaarde Land. In het Jacob-Roelandslyceum komen onder meer werken op de lessenaar van Rimsky-Korsakov (Capriccio Espagnol), John Williams (Star Wars Saga) en Ennio Morricone (Gabriels Hobo). Het blaasorkest begeleidt bovendien de talentvolle popzangeres Joia Rath in nummers van Adèle, Caro Emerald en Coldplay.

Muziek in Beeld begint 29 november om 20.00 uur. Toegangsbewijzen kosten vijf euro en zijn onder meer te koop bij het UITpunt in bibliotheek De Meierij en via www.boxtelsharmonie.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Geld en Makelaardij Huidtherapie Remax-optimus Geerts advies buisman optiek Doornmalen electro Alfa Podium Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Filipe Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg