18:19:09    vrijdag, 07 augustus 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 28 juni 2014 21:14 uur, laatst gewijzigd op 28 juni 2014 21:15 uur

Countryfestival in zaal De Schuif

Countryfestival in zaal De Schuif

Op de foto: In 2012 werd de eerste editie van het Gimesse countryfestival gehouden. Het evenement werd toen ook bezocht door de Klusjesmannen Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen van televisieomroep BNN. (Foto: Peter de Koning).

The Rodeo Dancers houden zondag 29 juni de derde editie van het Gimmese Countryfestival. In zaal De Schuif kunnen linedance- en countryliefhebbers van 11.00 tot 18.00 uur terecht om te dansen. Ook zijn er kraampjes en workshops.

Tijdens het evenement wordt de muziek verzorgd door deejay Arthur en Mister P. Choreografe Francien Sittrop geeft een workshop en zal een aantal dansen demonstreren. Ook is er een loterij en zijn er kraampjes waar allerlei country-artikelen worden verkocht. Het is de derde editie van het festival, vorig jaar kwamen ruim 150 countrydansers naar De Schuif.

De opbrengst is dit jaar bestemd voor Retina Nederland. De patiëntenvereniging zet zich in voor mensen met de netvliesaandoening Retinitis Pigmentosa en aanverwante aandoeningen. De entree bedraagt drie euro en komt volledig ten goede aan Retina Nederland.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Alfa Elan Bikes support Geld en Makelaardij Huidtherapie Toverboom Remax-optimus Olieenzo Filipe Beleef Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht TopSlank EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel