12:13:12    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 29 juni 2013 09:24 uur, laatst gewijzigd op 29 juni 2013 09:25 uur

Countryfestival in Gemonde

Countryfestival in Gemonde

Op de foto: Een geweldige surprise op het Gimmese Countryfestival in 2012: een optreden van Klusjesmannen Sander Lantinga (rechts) en Rámon Verkoeijen van BNN. (Foto: Peter de Koning).

The Rodeo Dancers houden zondag 30 juni van 11.00 tot 18.00 uur bij café-zaal De Schuif in Gemonde voor de tweede keer het Gimmese Countryfestival. Tijdens het evenement treden de artiesten Mister P. & Nicky op, draait deejay Arthur muziek en worden een workshop linedance en een westernmarkt gehouden.

De baten van het evenement komen dit jaar ten goede aan de Stichting PHA Nederland, die patiënten helpt om te gaan met de ziekte pulmonale hypertensie (PH); een zeldzame levensbedreigende aandoening van de bloedvaten in de longen. Doordat de bloeddruk in de longslagader te hoog is, krijgt het hart steeds meer moeite om het bloed door de longen te pompen. De ziekte komt voor bij zowel kinderen als volwassenen. De Stichting PHA Nederland helpt patiënten om te gaan met deze ziekte en behartigt de belangen van deze patiënten.

De entree voor het festival in Gemonde bedraagt drie euro. Voor meer informatie kunnen belangstellenden de website www.rodeodancers.nl bezoeken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Huidtherapie buisman optiek Toverboom Filipe Elan Bikes support Remax-optimus Alfa Beleef Boxtel TopSlank Olieenzo Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro