20:13:59    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 23 juli 2013 11:05 uur, laatst gewijzigd op 23 juli 2013 15:28 uur

Coumans naar World Games

Coumans naar World Games

Op de foto: Huub Coumans in actie tijdens de Engelse kampioenschappen in 2010.

Schermvlieger Huub Coumans uit Boxtel gaat op uitnodiging van de Fédération Aeronautique Internationale, de internationale organisatie voor lucht- en ruimtevaart, naar de World Games in Colombia. Als safety director bij het schermvliegen is hij verantwoordelijk voor de veiligheid en een eerlijk verloop van de wedstrijden.

De World Games zijn de tegenhanger van de Olympische Spelen. Ook dit toernooi wordt één keer in de vier jaar gehouden en bestaat uit meerdere sportonderdelen, zoals karate, jiu jitsu, skeeleren, roeien, korfbal, parachutespringen en schermvliegen.

Voor het schermvliegen bij de World Games zijn de 28 beste piloten uitgenodigd. De wedstrijden voor de luchtsporten beginnen donderdag 1 augustus. Zondag 5 augustus is de sluitingsceremonie van de World Games.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg TopSlank Toverboom Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Filipe Olieenzo buisman optiek Alfa Elan Bikes support Doornmalen electro Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen