12:12:46    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 17 oktober 2013 09:11 uur, laatst gewijzigd op 17 oktober 2013 09:12 uur

Coop verrast winnaars wedstrijd

Coop verrast winnaars wedstrijd

Pip van der Heijden, Nout van der Leest en Karlijn van de Pas hebben de kleurwedstrijd van supermarkt COOP aan de Nieuwstraat in Liempde gewonnen. De drie kinderen deden mee aan de wedstrijd die werd georganiseerd door ondernemer Jan Tax van de plaatselijke COOP-winkel.

,,Als supermarktketen hebben we een actie opgezet die het gebruik van zuivel onder kinderen beoogt te stimuleren”, legt Tax uit. ,,Het blijkt dat steeds minder kinderen de noodzakelijke zuivelmomenten gebruiken en met een kleurwedstrijd willen we het belang van zuivel weer onder de aandacht brengen.” De drie winnaars van de kleurwedstrijd hebben een grote doos Triqo’s ontvangen. Die worden uitgereikt bij besteding van een minimaal aantal euro’s aan boodschappen en tijdens speciale consumentenacties. (Foto: COOP Tax, Liempde).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Doornmalen electro Podium Boxtel Remax-optimus EmielTechniek Huidtherapie Elan Bikes support Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Geerts advies TopSlank Meubelmakerijdenberg Filipe Toverboom buisman optiek