01:18:39    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 30 mei 2014 10:27 uur, laatst gewijzigd op 30 mei 2014 10:28 uur

Communicantjes zamelen geld in

Communicantjes zamelen geld in

Op de foto: De communicantjes overhandigden het geldbedrag zondag in de Sint-Petrusbasiliek. (Foto: Arjen Kerkhoven).

Leerlingen uit de groepen 4 van de basisscholen Sint-Petrus, De Beemden en De Spelelier hebben de voorbije weken in hun vrije tijd geld ingezameld voor de Kinderboerderij aan het Apollopad. Van de bijna vijfhonderd euro worden nieuwe hokken voor de cavia’s gebouwd.

De opbrengst van hun actie boden de kinderen afgelopen zondag aan in de Sint-Petrusbasiliek. Daar deden 32 leerlingen hun eerste communie. Anita Dekkers nam de cheque ter waarde van 486,74 euro in ontvangst.

De kinderen hebben hard gewerkt om het bedrag bijeen te brengen, zo meldt een van de moeders. Er werden lege flessen opgehaald, plantjes en cupcakes verkocht, maar ook de opbrengst van de vrijmarkt kwam ten goede aan dit doel. Daarnaast werden liedjes gezongen en diverse klusjes gedaan onder het motto ’heitje voor een karweitje’.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij TopSlank Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Filipe Remax-optimus Beleef Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geerts advies EmielTechniek