07:24:57    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 april 2014 19:34 uur, laatst gewijzigd op 04 april 2014 19:36 uur

'Coalitievorming zeer voorspoedig'

\'Coalitievorming zeer voorspoedig\'

Op de foto: De coalitievorming in Boxtel verloopt voorspoedig, zo melden de onderhandelaars van Combinatie95 en SP. (Foto: Peter de Koning).

De gesprekken tussen Combinatie95 en SP om te komen tot een nieuwe coalitie in Boxtel verlopen zeer voorspoedig. Dat melden de onderhandelaars van beide partijen in een persbericht.

Deze week hebben op dinsdag- en donderdagavond twee gesprekken plaatsgevonden tussen Peter van de Wiel en Peter Manniën van Combinatie95 en Eric van den Broek en Dave van de Ven van SP. Eerder was al duidelijk dat de twee partijen op één lijn liggen en prima door een deur kunnen.

Zaterdag verwachten de onderhandelaars de gesprekken tussen beide partijen af te ronden, zo melden de partijen. ,,Daarom zijn voor maandagavond 7 april de partijen CDA, D66, Inbox en PvdA/GL uitgenodigd om onder meer mee te denken en praten over het opgestelde praatpapier dat de basis kan vormen voor een nieuw coalitieakkoord."

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies TopSlank Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Olieenzo Alfa buisman optiek Meubelmakerijdenberg Toverboom Beleef Boxtel Elan Bikes support EmielTechniek