05:13:21    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 april 2014 16:55 uur, laatst gewijzigd op 23 april 2014 17:08 uur

Coalitie Gestel presenteert zich

Coalitie Gestel presenteert zich

Op de foto: De drie beoogde wethouders die donderdag 24 april tijdens de raadsvergadering geïnstalleerd worden. Van links naar rechts: Alexander van den Dungen (D66), Ed Mathijssen (PPA) en Koos Loose (De Gestelse Coalitie). (Foto: Stefan Latijnhouwers).

De drie coalitiepartijen PPA, De Gestelse Coalitie en D66 leggen donderdagavond het bestuursakkoord 2014-2018 met de titel ’Samen maken wij Sint-Michielsgestel’ voor aan de gemeenteraad.

Tijdens de vergadering, die om 20.00 uur begint, worden ook de beoogde wethouders Ed Mathijssen (PPA), Koos Loose (De Gestelse Coalitie) en Alexander van den Dungen (D66) geïnstalleerd.

,,We hebben bewust gekozen voor een bestuursakkoord op hoofdlijnen”, aldus Mathijssen. In het akkoord benadrukken de drie coalitiepartijen dat zij veel waarde hechten aan de rol en inbreng van raadsleden, bewoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers. ,,Want zij weten het beste wat er nodig is in hun eigen dorp en omgeving. Daarom laat dit akkoord nog alle ruimte om de toekomst samen met elkaar in te vullen."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Filipe Toverboom Alfa Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Remax-optimus Elan Bikes support Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Beleef Boxtel Podium Boxtel