23:49:13    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 29 augustus 2013 14:51 uur

Classic Park plaatst zitbankje

Classic Park plaatst zitbankje

Op de foto: Sander van Dijke, Anja Verweij van Streekfonds Het Groene Woud en Yvo Kortmann testen of het bankje lekker zit. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Voorzitter Yvo Kortmann van Streekraad Het Groene Woud heeft donderdagmiddag een zitbankje onthuld. Het bankje werd geplaatst op initiatief van Anton van Dijke. Hij wil in het voorjaar van 2014 Classic Park openen en onderstreept met het bankje het toeristische karakter.

Classic Park aan de Koppenhoefstraat moet een ontmoetingscentrum voor liefhebbers van klassieke auto's worden. Op een tegenover gelegen stukje grond werd donderdag een zitbank van eikenhout geplaatst. Het hout hiervoor is afkomstig uit Het Groene Woud en is derhalve een écht streekproduct. Bijzonder detail: de zijleuningen lijken op autowielen.

Kortmann zei blij te zijn met de komst van Classic Park naar Het Groene Woud. ,,Dit landschap is uniek en Classic Park zorgt voor een mooie economische impuls", aldus de voorzitter van Streekraad Het Groene Woud. ,,Het bankje past natuurlijk prima binnen de prachtige natuur in dit buitengebied van Boxtel. Zeker omdat het van streekhout gemaakt is."

Van Dijke wil zijn museum in maart 2014 openen en zal regelmatig tochten door Het Groene Woud organiseren.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Geerts advies Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Toverboom Doornmalen electro Huidtherapie EmielTechniek Filipe Geld en Makelaardij Podium Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo buisman optiek Elan Bikes support