06:57:31    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 19 april 2014 12:11 uur, laatst gewijzigd op 19 april 2014 12:24 uur

Classic Park opent in Boxtel

Classic Park opent in Boxtel

Op de foto: Zaterdag, even na 10.00 uur: de eerste bezoekers vergapen zich aan de bijzondere autoverzameling van Classic Park in Boxtel. (Foto: Marc Cleutjens).

De deuren van Classic Park aan de Koppenhoefstraat in Boxtel zijn sinds zaterdagochtend open voor het publiek. De eerste bezoekers stonden om klokslag tien uur al voor de deur. De meesten kwamen zelf in een bijzondere auto...

Directeur-eigenaar Antoon van Dijke was de trotse gastheer en begroette alle bezoekers persoonlijk met een warme handdruk. ,,Ik hoop dat de bezoekers net als ik ervaren dat Classic Park een belevenis is. We laten mooie klassiekers zien, maar ook youngtimers die niet zo oud zijn, maar wel heel bijzonder."

Op het fraai ingerichte buitenterrein mogen bezitters van klassiekers en oldtimers voor de deur van het zuidterras parkeren, alle 'gewone' voertuigen parkeren elders op het terrein van de vroegere eiersorteerderij. Binnen wacht een indrukwekkende collectie auto's waarvan een deel te koop is.

Het aanbod is gevarieerd en voor autoliefhebbers om van te likkebaarden. Topmerken als Aston Martin, Ferrari, Lamborghini en Spyker staan in de spotlights, maar ook minder in het oog springende maar evenwel fraaie voertuigen, zoals een NSU, Citroën en een kleine verzameling Mini Coopers.

Lees meer over Classic Park in Brabants Centrum van donderdag 24 april. Bezoekers die het automuseum op Tweede Paasdag bezoeken, kunnen een combiticket kopen dat ook recht geeft op een bezoek aan de Boeremèrt in Liempde. Meer informatie over openingstijden en toegangsprijzen staat op www.classicpark.nl.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Geerts advies Remax-optimus buisman optiek Olieenzo TopSlank Geld en Makelaardij Elan Bikes support Beleef Boxtel Filipe Podium Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Alfa