00:42:46    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 09 mei 2011 15:44 uur, laatst gewijzigd op 09 mei 2011 15:49 uur

Circus slaat tenten op in Boxtel

Circus slaat tenten op in Boxtel

Op de foto: Sinds vanochtend wordt op het Breukelsplein gewerkt aan de opbouw van circus Malford. Zojuist werd het dak van de circustent omhoog gehesen. (Foto: Henk van Weert).

Circus Malford verzorgt van woensdag tot en met zondag zes voorstellingen op het Breukelsplein in Boxtel. De eerste show begint woensdag om 19.00 uur.

Op donderdag en vrijdag start de voorstelling om 16.15 uur, op zaterdag zijn er twee shows: om 15.00 en 19.00 uur. De slotvoorstelling is zondag om 14.00 uur. Kaartverkoop vindt plaats aan de tent op alle voorstellingsdagen tussen 10.00 en 12.00 uur.

De geschiedenis van circus Malford gaat 170 jaar terug. Net als in de tijd van de stichters vormen dressuurnummers met paarden vandaag de dag een belangrijk onderdeel van de voorstelling. Daarnaast biedt het circus veel ruimte aan jong circustalent. Traditie en vernieuwing gaan bij Malford hand in hand, zo meldt het circus op haar website. Natuurlijk ontbreken acrobatiek en een clownact niet en zijn er nummers met een kameel, honden, lama’s en geiten.

Auteur: Marc Cleutjens/Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus TopSlank Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Olieenzo Toverboom Geld en Makelaardij Geerts advies Doornmalen electro Filipe Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen