19:02:29    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 21 juni 2013 11:58 uur, laatst gewijzigd op 22 juni 2013 15:03 uur

Circus in De Vorsenpoel

Circus in De Vorsenpoel

Op de foto: Mariolijn Schenk en Leo van de Laar (tussen de kinderen) nemen afscheid van basisschool De Vorsenpoel. (Foto: Peter de Koning).

Leerkrachten Leo van de Laar en Mariolijn Schenk van basisschool De Vorsenpoel nemen aan het eind van het schooljaar afscheid. Vrijdag stond een feestelijke dag voor de onderwijzers én de leerlingen op het programma.

De kinderen kregen allerlei workshops om het circusvak onder de knie te krijgen, zoals rijden op een éénwieler, bordjes hooghouden met een stokje en zwaaien aan trapezes. Na afloop van deze spoedcursussen werd in de aula van de Vorsenpoel een grote voorstelling gehouden. ,,Wij wilden heel graag dat ons afscheid een feestje is rondom de school voor alle kinderen. Dat is met dit circus zeker gelukt”, aldus Schenk en Van de Laar.

Kijk voor meer foto's op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Geerts advies buisman optiek Huidtherapie Doornmalen electro Beleef Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht Alfa Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Podium Boxtel TopSlank