20:06:07    zondag, 15 december 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 28 oktober 2014 15:00 uur

Circo Circolo is weer voorbij...

Circo Circolo is weer voorbij...

Met evenveel bezoekers (22.000) als in 2012 kijkt de organisatie van Circo Circolo met tevredenheid terug op het evenement. Landgoed Velder in Liempde stond tien dagen lang in het teken van circustheater, in acht tenten genoot het publiek van de voorstellingen.

Acrobatiek, humor, spanning en muziek stonden centraal tijdens deze editie van het circustheaterfestival. Optredens van gezelschappen als Flip Fabrique. Cirkus Cirkör, Tent maar ook studenten van de Fontys Academy for Circus and Performance Art in Tilburg maakten grote indruk op de 22.000 bezoekers.

De organisatie van Circo Circolo is inmiddels al weer bezig met de voorbereidingen voor de editie van 2016 die weer op het Liempdse landgoed moet worden gehouden. In dat jaar staat Jeroen Bosch centraal en wordt speciaal voor Circo Circolo een voorstelling rond deze schilder gemaakt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Geerts advies Beleef Boxtel Doornmalen electro Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht