21:10:54    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 24 november 2011 20:44 uur, laatst gewijzigd op 25 november 2011 12:21 uur

Christmas Dinner Show in Boxtel

Christmas Dinner Show in Boxtel

Op de foto: De opbrengst van de Christmas Dinner Show bij Tiga komt op 11 december ten goede aan de Sandra Reemer Foundation. (Archieffoto: Piet van Oers).

De opbrengst van de Christmas Dinner Show op zondag 11 december komt dit jaar ten goede aan projecten van Sandra Reemer Foundation (SRF) in Guatemala. Die SRF wil kinderen in ontwikkelingslanden een beter en zelfstandig bestaan geven.

Terwijl chef-kok Jos Hermans een viergangendiner voorschotelt, kunnen de deelnemers aan de Christmas Dinner Show in sportcentrum Tiga genieten van een wervelende show vol zang en dans. Optredens worden onder meer verzorgd door het showballet van Tiga. Deelname aan het culinaire evenement kost 75 euro per persoon en omvat naast het menu ook een aperitief, amuses, twee wijnen alsmede koffie en thee.

De hele opbrengst van de avond komt ten goede aan de stichting van Sandra Reemer. De zangeres zal zelf de avond openen en een korte toelichting geven op het werk van haar hulporganisatie. SRF biedt jongeren onder meer scholing en inkomensgenererende projecten aan. Zodanig dat zij uiteindelijk opgroeien tot onafhankelijke volwassenen. Als de tijd rijp is, moeten de jongeren los van SFR in staat zijn zelfstandig hun verbeterde levensstandaard te behouden en anderen verder te kunnen helpen naar een betere toekomst.

Belangstellenden voor de Christmas Dinner Show kunnen zich opgeven bij Arjen Witteveen, telefoon 06-53 42 89 51 of e-mail: homestylingwitteveen@hotmail.com.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Toverboom buisman optiek Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geerts advies Filipe Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij TopSlank Podium Boxtel EmielTechniek