18:24:40    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 augustus 2013 15:30 uur

Christelijke jongeren op Velder

Christelijke jongeren op Velder

Op de foto: Het Flavor Festival draait vooral om ontmoetingen tussen jongeren. Op het kampeerterrein raken de bezoekers vanzelf met elkaar in gesprek. (Foto: Albert Stolwijk).

Het Flavor Festival is van start gegaan op landgoed Velder in Liempde. Hoewel donderdagavond het openingsfeest al plaatsvond, kwamen vrijdag de meeste bezoekers naar Velder. Tot en met zondagochtend 18 augustus kunnen christelijke jongeren in Liempde terecht voor workshops, optredens en ontmoetingen.

Tenten, caravans en vouwwagens sieren het landgoed; ongeveer 2.500 jongeren overnachten de komende dagen op Velder. Naast de kampeerplaatsen ligt het festivalterrein waar in diverse tenten allerlei artiesten hun kunsten zullen laten zien. Muziek, workshops, lezingen en discussies bepalen het programma van het Flavor Festival. Vrijdagmiddag was het vooral druk buiten de tenten. Het heerlijke weer leende zich perfect voor het drinken van een drankje, liggend in het gras en luisterend naar muziek.

Maar ook de lezing van Esther Kaper trok veel belangstelling. In een overvolle tent vertelde Kaper over problemen waar zij als christelijke jongere mee worstelde in haar jeugd. Een blijk van herkenning voor veel bezoekers. En dat is wat de organisatie van het Flavor Festival wil bereiken: dat jongeren elkaar ontmoeten en in gesprek raken over allerlei onderwerpen.

De komende dagen staan nog allerlei optredens gepland. Het volledige programma is te vinden op www.flavorfestival.nl

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Toverboom Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Alfa Podium Boxtel Elan Bikes support Remax-optimus Filipe