12:41:40    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 12 oktober 2011 15:34 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2011 15:38 uur

Cheque voor tehuis in Maleisië

Cheque voor tehuis in Maleisië

Op de foto: Wim en Marjo Bressers poseren tussen de medewerkers en bewoners van Eden Handicap Service in Maleisië. Het stel verblijft nog ruim twee weken in Maleisië om hulp te bieden in het tehuis.

Wim Bressers heeft deze week in Maleisië een cheque ter waarde van drieduizend euro overhandigd aan de medewerkers en bewoners van Eden Handicap Service. De Boxtelaar, die eerder al een sponsorfietstocht voor dit tehuis hield, had de cheque gekregen van de Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren, die het geld inzamelde onder haar leden.

Bressers liet woensdag vanuit Maleisië weten dat het geld prima van pas komt bij Eden Handicap Service in Penang. ,,De medewerkers zijn de mensen in Boxtel, Oirschot en Haaren heel dankbaar voor de gift. Het geld wordt onder meer gebruikt voor de aanschaf van stoelen, bedden en kussens voor de kinderen die in het tehuis wonen. Ook is een roldeur gekocht voor de recycleafdeling van het tehuis.”

Lees meer in Brabants Centrum van 13 oktober.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Geld en Makelaardij Podium Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel Alfa Filipe Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Olieenzo Remax-optimus buisman optiek Doornmalen electro Geerts advies