03:37:27    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 januari 2015 15:46 uur, laatst gewijzigd op 17 januari 2015 12:59 uur

Carnavalshit Boxtelaar met 'Onno'

Carnavalshit Boxtelaar met \'Onno\'

Het wordt al dé hit voor het komende carnaval genoemd. ‘Onno, mag ik je toyboy zijn’ van Alberto, ofwel Boxtelaar Roel Jongenelen. Een lied waarin hij de Maastrichtse burgemeester Onno Hoes op de hak neemt.

Hoes kwam de afgelopen maanden veelvuldig in opspraak. De burgemeester werd in een kroeg tongzoenend gesignaleerd met een 24-jarige jongen, weekblad Privé bracht hem in verband met een affaire met nog een jongen en er lekte uit dat er een naaktfoto van Hoes stond op de homo-app Grindr. Na alle commotie besloten Hoes en zijn echtgenoot – musicalproducent Albert Verlinde – in oktober te scheiden. De Maastrichtse gemeenteraad was ook niet gediend van de manier waarop de burgemeester veelvuldig het nieuws haalde en gaf hem een reprimande.

Hoes moest beloven dat zulke dingen niet meer zouden gebeuren. Eind december filmde Powned de burgemeester echter weer met een jonge jongen. Dat leverde weer een rel op. Daarop maakte de burgemeester bekend dat hij opstapt. Hij krijgt van de Maastrichtse raad echter de tijd tot hij een nieuwe baan heeft gevonden.

POLONAISE

Van Ruud de Wild tot Dumpert.nl en van Omroep Brabant tot De Telegraaf. Overal wordt aandacht besteed aan de carnavalshit van Jongenelen, die werd opgenomen in Studio Apollo-98. De reacties zijn overwegend enthousiast. ,,Hilarisch”, meent Laurens van Wessel. ,,Dit is wat men noemt een kraker! Top!”, reageert Ingrid van Veen op Facebook. ,,De polonaise zal nooit meer hetzelfde zijn”, meent Jorge Nieuwenhuis.

De clip was binnen een dag tijd al honderdduizenden keren bekeken via Dumpert, GeenStijl, Omroep Brabant en YouTube. ,,Da’s lekker wakker worden”, reageerde Jongenelen donderdagochtend.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Olieenzo TopSlank Huidtherapie Filipe Geerts advies Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht buisman optiek