21:32:48    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 07 november 2012 15:21 uur, laatst gewijzigd op 07 november 2012 15:22 uur

Cabarettoppers in Podium Boxtel

Cabarettoppers in Podium Boxtel

Het bekende cabaretduo Van der Laan & Woe staat donderdag 8 november op de planken in Podium Boxtel. Het tweetal presenteert een try-out van haar voorstelling Buutvrij, die wordt geregisseerd door Erik van Muiswinkel.

Van der Laan & Woe, eerder bekend onder de naam Geen Familie, bestaat uit Niels van der Laan en Jeroen Woe. Ze ontmoetten elkaar op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Met hun afstudeervoorstelling wonnen ze in 2004 op het Theater aan Zee-festival in Oostende de Toneelprijs voor veelbelovende jonge makers.

Het jaar daarna won het duo de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Vanaf 2006 zijn ze op tournee door het land. Na hun eerste voorstelling Ctrl+Alt+Del volgde Help Ons, beide geregisseerd door Ira Judkovskaja. Met het derde programma Superlatief begon de samenwerking met regisseur Van Muiswinkel. Dit programma werd in 2011 bekroond met de Neerlands Hoop-prijs voor de meestbelovende cabaretact.

De voorstelling Podium Boxtel begint 8 november om 20.15 uur. Kaarten kosten 16,50 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc en het UITpunt in de bibliotheek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij buisman optiek Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Filipe Olieenzo EmielTechniek Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Toverboom