15:04:13    vrijdag, 28 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 11 november 2012 01:59 uur, laatst gewijzigd op 11 november 2012 11:57 uur

CV De Natneuzen wint Eendison

CV De Natneuzen wint Eendison

Op de foto: Ruud van de Langenberg zingt dit jaar het winnende kwekdeuntje van het Boxtelse carnavalsrijk Eendengat. Uit handen van even tevoren opnieuw ingehuldigde prins Paul d'n Urste en zijn adjudante Angelique krijgt hij de Eendison. (Foto: Peter de Koning).

Carnavalsclub De Natneuzen heeft zaterdagavond het Kwekdeuntjesfist gewonnen. Zanger en componist Ruud van de Langenberg nam de Eendison in ontvangst uit handen van prins Paul d'n Urste. Paul Hermans werd even van tevoren voor het tweede jaar op rij ingehuldigd als koldervorst van het Boxtelse spotrijk Eendengat.

In hofpaleis Denziz traden twaalf deelnemers aan voor de verkiezing van het Boxtelse carnavalslied van 2013. Van de Langenberg trad met De Natneuzen als laatste in de spotlights. Met het lied 'Ik ben als Waggelaar geboren' won de club het ludieke songfestival waarmee de Stichting Openbaar Carnaval rond d'n elfde van d'n elfde jaarlijks het leutseizoen start. Carnavalsclub Geen Drank Geen Klank eindigde als tweede en sleepte bovendien de kolderprijs in de wacht. De Snotnuskes, de jeugdafdeling van CV De Natneuzen eindigde als derde. De drie nummers werden alle instrumentaal begeleid door De Aggemarvanhuisaf Band.

Prins Paul d'n Urste regeert over de Boxtelse Waggelaars onder het motto 'Sluit iederind in oew hart'. Bij de aanvang van het leutseizoen in Eendengat is ook de veelbezochte website www.indegat.nl in een nieuw jasje gestoken. De digitale versie van het plaatselijke spotrijk heeft de voorbij jaren aangetoond dé plek te zijn voor heerlijke onzin, flauwekul en carnavalsnieuws.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo buisman optiek TopSlank Geld en Makelaardij Podium Boxtel Huidtherapie Toverboom Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus EmielTechniek Geerts advies Beleef Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg