22:10:42    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 30 juni 2014 21:05 uur, laatst gewijzigd op 30 juni 2014 21:07 uur

CDA maakt bustoer door Boxtel

CDA maakt bustoer door Boxtel

Op de foto: Mirjam Bemelmans (midden) overhandigt maandag een boek over schaliegas aan Conny Kerkhof, voorzitter van de CDA-statenfractie. CDA Boxtel/Liempde organiseerde een bustoer voor de Statenleden. (Foto: Annelieke van der Linden).

De CDA-Statenfractie gaat regelmatig op werkbezoeken in allerlei gemeenten. Maandag was Boxtel aan de beurt. De lokale fractie had een bustoer georganiseerd voor de statenleden om hen kennis te laten maken met kwesties die momenteel in de gemeente spelen.

Ludwig van Duren van de gemeente Boxtel gaf bij restaurant De Bourgondiër, het startpunt van de toer, aan de hand van plattegronden uitleg over het Programma Hoogfrequent Spoor. Hij stond even later ook bij de dubbele overweg om de situatie ter plekke nog eens uit te leggen.

De touringcar stopte ook bij het terrein nabij het datacenter van Rabobank dat in beeld is voor proefboringen naar schaliegas. Mirjam Bemelmans en Irma Gommers van Boxtel Schaliegas Vrij vertelden over de actuele stand van zaken en riepen de Statenleden op in actie te komen. Conny Kerkhof, voorzitter van de CDA-statenfractie, kreeg het boek ’Schaliegas, piekolie & onze toekomst’ van Richard Heinberg. Voorzitter Henk Wagenaars van de WeB gaf bij de spoorzone uitleg over bedrijventerrein Ladonk en wat de wensen van parkmanagement zijn.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 2 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Toverboom Filipe Doornmalen electro Geld en Makelaardij Elan Bikes support EmielTechniek Alfa Meubelmakerijdenberg buisman optiek Podium Boxtel Remax-optimus Geerts advies