11:58:26    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 09 april 2014 22:25 uur, laatst gewijzigd op 09 april 2014 22:26 uur

C95 en SP verder met D66 en INbox

C95 en SP verder met D66 en INbox

Op de foto: Combinatie95 en SP praten donderdag verder met D66 en INbox. PvdA/Groenlinks en CDA vallen af. (Foto: Peter de Koning).

Combinatie 95, de winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Boxtel, gaf vorige week al aan dat de gesprekken met de SP om te komen tot een nieuwe coalitie zeer voorspoedig verliepen. Woensdagavond is opnieuw een keuze gemaakt. Donderdagavond hebben Combinatie95 en de SP inhoudelijke gesprekken met D66 en INbox.

Dit houdt in dat naast VVD en Balans, die eerder al afvielen, ook de partijen PvdA/GroenLinks en CDA buiten de boot vallen. ,,Inhoudelijke verschillen, continuïteit van beleid en politieke bestuurlijke ervaring en dossierkennis zijn aspecten waarop wij onze keuze gebaseerd hebben”, zo laat informateur Peter van de Wiel (Combinatie95) woensdagavond weten.

Lees meer over de coalitievorming in Boxtel in Brabants Centrum van donderdag 10 april.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies buisman optiek EmielTechniek Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Toverboom Doornmalen electro Filipe TopSlank Huidtherapie Remax-optimus Alfa Meubelmakerijdenberg