09:22:47    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 28 juni 2014 16:42 uur, laatst gewijzigd op 28 juni 2014 16:44 uur

Buurt start samenwerkingsverband

Buurt start samenwerkingsverband

De buurtbewoners van de Houtwerf in Boxtel gaan een samenwerkingsverband oprichten. Onder de noemer ’Houtwerf-Panta Rhei’ willen de bewoners zorgen voor een goede leefbaarheid van de wijken Houtwerf en het in aanbouw zijnde Panta Rhei.

De bewoners zijn onaangenaam verrast door de plannen van woonstichting Sint-Joseph om in een leegstaand pand arbeidsmigranten te huisvesten. Met het samenwerkingsverband hopen de bewoners de leefbaarheid in de buurt te kunnen verbeteren. Ook wordt overleg gevoerd met Sint-Joseph over de huisvesting van de arbeidsmigranten.

De woonstichting heeft inmiddels in een gesprek gezegd dat er maximaal twintig arbeidsmigranten worden gevestigd in het woonhuis aan Houtwerf 14-16, eerder werd gesproken over 26. Ook wordt een zorgwoning aan Houtwerf 10-12 te koop aangeboden, de buurt hoopt dat vooral gezinnen met jonge kinderen hier interesse in hebben.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Remax-optimus TopSlank buisman optiek EmielTechniek Elan Bikes support Geld en Makelaardij Huidtherapie Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Filipe Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geerts advies