08:56:29    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 04 juni 2013 11:40 uur

Bussen naar demonstratie thuiszorg

Bussen naar demonstratie thuiszorg

In het Oosterpark te Amsterdam wordt zaterdag 8 juni gedemonstreerd voor behoud van de thuiszorg. Vakbond Abvakabo FNV zet bussen in. Ook mensen uit Boxtel en Schijndel kunnen gebruikmaken van dit vervoer.

Politieke partij SP steunt de demonstratie tegen de bezuinigingen in de gezondheidszorg. ,,De zorg is van grote waarde voor ons allemaal, die niet weg mag worden gesaneerd”, zo laat de SP Boxtel weten. Ook de politici Emile Roemer en Renske Leijten zijn aanwezig in Amsterdam.

De demonstratie start om 12.00 uur aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam en van 13.00 tot 15.00 uur is een programma met sprekers in het Oosterpark. Inwoners die zich willen aanmelden voor het busvervoer, kunnen een e-mail sturen naar boxtel@sp.nl met naam, adres en telefoonnummer. Bellen kan ook naar telefoonnummer (0411) 67 60 58. De tijd en plaats van vertrek worden later bekendgemaakt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek TopSlank Remax-optimus EmielTechniek Olieenzo Elan Bikes support Filipe Podium Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Huidtherapie Meubelmakerijdenberg