04:33:44    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 12 augustus 2013 08:51 uur, laatst gewijzigd op 12 augustus 2013 08:58 uur

Buss runt nu twee bakkerijen

Buss runt nu twee bakkerijen

Op de foto: Gradjan Buss opende zijn maandagochtend zijn tweede bakkerij in Boxtel. Naast de vestiging van Schellens in winkelcentrum Oosterhof runt hij nu ook de winkel aan de Rechterstraat. (Foto: Henk van Weert).

Gradjan Buss heeft maandagochtend voor het eerst de deuren van bakkerij Schellens aan de Rechterstraat geopend. De bakker uit winkelcentrum Oosterhof is vanaf nu ook franchisenemer van de bakkerijketen in hartje Boxtel.

Zaterdagavond en zondag waren medewerkers van het plaatselijke schoonmaakbedrijf ADG & De Water in de winkel voor een grondige schoonmaakbeurt. ,,Vanaf nu ontvangen we de klanten zes dagen per week in een schone winkel. Die krijgt bovendien deze week nog een schilderbeurt”, vertelde Buss maandagochtend op de stoep van zijn nieuwe bakkerszaak.

Vaste klanten van de winkel aan de Rechterstraat zullen een ruimer assortiment in de schappen aantreffen, volgens Buss. ,,En natuurlijk mijn zelfgemaakt gebak. Ook ga ik meer op locatie afbakken, zodat ik mijn producten nóg verser kan verwerken.”

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Elan Bikes support Toverboom Doornmalen electro Geerts advies EmielTechniek Podium Boxtel Beleef Boxtel Remax-optimus TopSlank Olieenzo Alfa