08:31:46    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 december 2012 16:38 uur, laatst gewijzigd op 27 december 2012 16:39 uur

Businesspoint PostNL verhuist

Businesspoint PostNL verhuist

Op de foto: Het nieuwe businesspoint van PostNL is vanaf de jaarwisseling gevestigd in de nieuwe vestiging die Snelders Thuiskantoor opent op bedrijventerrein Ladonk.

Na de jaarwisseling kunnen postbushouders en aanbieders van grote hoeveelheden zakelijke post niet langer terecht bij het businesspoint van PostNL aan de Fellenoord in Boxtel. De taken worden overgenomen door Snelders Thuiskantoor dat donderdag 3 januari op bedrijventerrein Ladonk een nieuwe vestiging voor de zakelijke dienstverlening opent.

Voor de zakelijke markt opent Jack Snelders op 3 januari een vestiging aan Hemelrijk 16. Daar kunnen klanten ook terecht voor kantoorartikelen, -meubels en -machines. Bovendien is hier voortaan de technische- en copyservice gehuisvest.

Snelders Thuiskantoor, nu nog gevestigd aan de Rechterstraat 46, splitst de bedrijfsactiviteiten. De winkel voor kantoorbenodigdheden blijft in het centrum van Boxtel gevestigd, maar verhuist in de loop van 2013. Het leegstaande pand Rechterstraat 60 dat momenteel wordt verbouwd, wordt het nieuwe adres waar Snelders de particuliere markt bedient.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Remax-optimus Filipe Podium Boxtel EmielTechniek TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Toverboom Café zaal Kloosterzicht