07:34:54    maandag, 19 augustus 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 26 september 2013 09:38 uur, laatst gewijzigd op 26 september 2013 15:45 uur

Burgemeester heeft pad in Esch

Burgemeester heeft pad in Esch

Op de foto: Het Sint-Willebrordusgilde bracht woensdagavond een laatste vendelgroet aan burgemeester Frans Ronnes. (Foto: Albert Stolwijk).

De Esschenaren namen woensdagavond bij dorpshuis De Es afscheid van hun burgemeester Frans Ronnes. Hij werd uitgezwaaid met een Kleintje Bierpompfeest, optredens én een straatnaambord.

In Haaren en Biezenmortel werden al bankjes en een boom naar de burgemeester vernoemd. Daar is nu een pad bij gekomen: het Burgemeester Ronnespad. Dit bord hangt bij het informatiepaneel over het Europese tegelpad, dat eind april in Esch werd aangelegd.

Esch nam woensdagavond afscheid van de burgemeester met een Kleintje Bierpompfeest. Het Sint-Willebrordusgilde bracht een laatste vendelgroet aan de burgemeester en onbezoldigd biertapper Gerrie van der Mee schonk de pullen vol. Vervolgens konden Frans en Anny Ronnes struinen langs allerlei kraampjes van Essche organisaties en bedrijven. Leerlingen van De Oversteek verzorgden een flashmob en de Esschenaren hadden een speciaal afscheidslied voorbereid.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Proef Culinair Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie