19:40:39    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 28 maart 2013 08:44 uur, laatst gewijzigd op 31 maart 2013 10:31 uur

Buitenklusdag bij Gamma Boxtel

De Boxtelse vestiging van bouwmarkt Gamma aan de Vuurijzer houdt zaterdag 30 maart van 09.00 tot 18.00 uur een buitenklusdag om de lente in te luiden. Lokale ondernemers informeren het publiek die dag over onder andere gazononderhoud, barbecueën, tuinmeubels en schilderwerk.

Gamma Boxtel nodigt voor de buitenklusdag allerlei ondernemers uit de regio uit om advies te geven en demonstraties te verzorgen. Weber, de bekende barbecueleverancier, komt langs en toont hoe je het beste vlees kunt bakken op de barbecue en wat de trends zijn van dit jaar. Het publiek krijgt ook de kans om hogedrukreinigers van het bedrijf Kärcher uit te proberen en te experimenteren met kwasten en soorten verf om de woning te schilderen.

Ook Erik van Asveldt van het eenmansklusbedrijf Eriklus is aanwezig voor technisch advies over klussen rondom het huis en Gras en Groen Hoveniers uit Rosmalen informeert de bezoekers over de aanleg en het onderhoud van gazon. Tuinarchitect Remco van Eijndhoven gaat dieper in op de inrichting van de tuin en Rebel WoodDesign uit Sint-Michielsgestel toont steigerhouten meubels. Voor de jeugd staat er die dag een springkussen op het terrein.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/gammaboxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom TopSlank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Geerts advies Remax-optimus Olieenzo Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Filipe Elan Bikes support EmielTechniek buisman optiek Alfa Huidtherapie